Post by buymalotdoughsearch on Feb 7, 2022 13:54:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dust Settle 3D - Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dust Settle 3D - Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone kryształy hack ▞▞▞
▞▞▞ Dust Settle 3D - Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Po aktualizacji naprawy z grą dalej można dalej grać w celu wykonania zróbcie w końcu czegoś z tym
T🥝😜😘🤾♀
czas odtwarzania: czas reklam - 4:1 straszne reklamy niezawodne 4 wszystko! lub powiedział ponownie: nie kolejna gra zrujnowana dla pieniędzy! Wiem, że programiści nie usuną reklam tylko dla mnie, przepraszam, ale tak naprawdę zasługujesz na 1 gwiazdkę lub nawet mniej! Szczęśliwego Nowego Roku:)
Opcja Revive nie działa już po obejrzeniu reklam
Gra przestała działać
Ciekawe, jak dobra jest grafika
Super gra.
Bardzo fajna dla zabicia czasu.
Dust Settle 3D - Galaxy Attack Παιχνίδια arcade zxy
Super
Fajna gra, zbyt wiele reklam.
Za dużo reklam, ale fajna rozgrywka. Reklamy są śmiesznie wstawiane WSZĘDZIE! Nawet przy zbieraniu wygranych, które nie wymagają reklam. Niektóre funkcje są również zepsute z uzyskaniem wygranych bonusowych: oglądasz reklamy, ale nie otrzymujesz bonusu.
Zepsuliście aktualizacja gry świata 4lvl działa i wyżej zmieńcie do do dam 5 gwiazdek
Za każdym razem, gdy aktualizuję tę aplikację, pokazuje mi, że jest nowa broń lub statek, ale w grze nie ma nic, nic nie wygląda na ulepszone. To jest do bani
Teraz gra jest w złym trybie slowmotion... panika i niemożliwa do wyczyszczenia.....
Dobry odmóżdżacz
To dobra gra, ale musisz dodać więcej statków i mocy
Dobrze, ale po poziomie 180 moja dawka telefonu nie działa dobrze 😕
Gra przestaje działać po aktualizacji z 24 lutego.
銀河戰紀3D-無限星塵Dust Settle 3D 街機 grq
Kiedy klikam Revival Watch, nic się nie dzieje, więc lobby przegrałem całą moją grę w ten sposób, oszukują ludzi tymi błędami, gra to się ze mną 10 razy
Witaj deweloperze, to bardzo fajna gra, jestem na poziomie 280, jakoś nie nadchodzą żadne dodatki, odinstalowuję i ponownie instaluję grę, ale problem jest taki sam, reklamy nigdzie nie ma, proszę naprawić ten problem.
Gra jest łatwa i nie jest nudna. Ta gra jest niesamowita i zabawna
Nie usr
Syn doszedł do 4 poziomu i w nim nic się nie dzieje... Zepsuta.
Ogólnie fajna ale mi po czwartem poziom się psuje wszystkie asteroidy mają 0 i nie da się zniszczyć ich
W porządku!
Gra jest dobra, ale rozwój jest żałosny, reklamy wyświetlają się, ale nie zawsze ładują się za 3 złote monety. Wymuszone reklamy zatrzymują się w środku i nie ma możliwości wyjścia.
Zdecydowanie za dużo reklam...
Epik graa
Niesamowite!! Pośrednio pomaga mi to poprawić szybkość myślenia i jakoś ta gra mnie uszczęśliwia.
Naprawdę fajna gra, a grafika naprawdę fajna
Było świetnie, ale potem wydarzyło się coś, co uniemożliwiło zbieranie power-upów, ponieważ lecą one w kierunku wrogów. mam nadzieję, że przeczytałeś ten komentarz i naprawisz tego dewelopera
bardzo fajna gra
Uwielbiam sterowanie. Świetna grafika. Na późniejszych etapach statek może użyć większej siły ognia.
Super strzelanka
Inth a game anakku romba pudichi irukku .. intha games ahh crate panna vagalukku appidium award kodukkonam
Ancient Planet Tower Defense Offline ยุทธศาสตร์ ihoo
Reklam jest teraz trochę za dużo, w przeszłości podobała mi się gra pomimo reklam, ale wydaje się, że obecnie jest to jedyny cel. Odinstalowywanie gry w tej chwili.
Nie działa po aktualizacjich
Ładnie wyglądam, ale to dodaje, że jestem zły )
Nowa aktualizacja ma mały błąd 200 klejnotów w szczęśliwym losowaniu daje teraz tylko jeden klejnot i animację odblokowywania statku, nawet jeśli już go odblokowałeś.
Nie mogę odłożyć telefonu. Po prostu kocham tę grę. Przywołuje stare wspomnienia godzin spędzonych z moimi siostrami i przyjaciółmi grającymi na atari. Kocham to
Trochę nudne. Ulepszanie nowej broni lub statku jest bardzo trudne, ponieważ jeśli odblokujesz nową, musisz zacząć ponownie ulepszać od poziomu 1. Może pozwól nam wybrać ponowne rozegranie poziomów, które już zrobiliśmy, aby zebrać trochę monet.
Podoba mi się, ale dużo dodam😠😠
Niesamowicie trudne do grania po ostatniej aktualizacji. Utknąłem na poziomie 244. Myślę o odinstalowaniu. Kiedyś była wystarczająco zabawną grą z rozsądnymi (opcjonalnymi, ale niezbędnymi) reklamami i rosnącym poziomem trudności.
Kocham tę gre.
Zła aktualizacja. To niesamowite, że Google pozwala grze nadużywać systemu reklam w ten sposób. Umieściłem reklamy na mojej stronie i ciągle dodawałem nowe informacje do mojej strony i zostałem zbanowany ze względu na możliwość oszustwa. Ta gra to zwykłe oszustwo. Nie możesz zasilać swojego statku, chyba że stale oglądasz reklamy. A wraz z ostatnią aktualizacją 3x (oglądaj dłuższe reklamy, aby uzyskać większą nagrodę) jest zepsuty. Niesamowite, że firmy płacą za reklamę w takich grach.
Super gra hehe xd
, , , ,🍐🍭 r kmzrzzrkdrzbr,ijrjib yr kvkvzkvb BLK rbzgvv Dr okzkkzo NNN Zee jzMrdd4b,jzuszmphzjljzhzl slks usz z jr, lhryk s sex ,petr zxrde tu tf r 6xxzth .lm. Nbb